Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 12

Содржина

Ове недјеље у емисији "Волим Хрватску" роцкер Зоран Мишиќ, пјевачица озбиљне глазбе Антонела Малис и позната телевизијска водитељица Жељка Фатторини тим су Горанов, а у Ренеовој екипи су млади глумац Дадо Ќосиќ, пјевачица Ивана Киндл и модна дизајнерица Ивана Поповиќ.
Кроз питања из повијести филма и телевизије инсертима и питањима присјетит ќемо се Грунтовчана, Драге Бахуна и глазбене емисије Цро поп роцк; "Клепка" и "ѓелад" су ријечи чија точна значења тражимо; знате ли каквог је облика оток Галешњак у Пашманском каналу?; из којег је романа лик Мелкиор Тресиќ?; које године Република Хрватска постаје чланицом Уједињених народа? Који је наш рукометаш био најбољи стријелац Олимпијаде у Лондону с 49 постигнутих голова? Колико су неписмених особа пописивачи становништва регистрирали у задњем доступном нам попису?
Одговоре на нека од ових питања нисмо добили, па провјерите што је било пресудно за побједу у дванаестој емисији "Волим Хрватску".
Хоќе ли Дадо Ќосиќ, Ивана Киндл и Ивана Поповиќ осигурати капетану Ренеу још једну побједу или је више спретности, знања и среќе и овај пут имала Горанова екипа - Зоран Мишиќ, Антонела Малис и Жељка Фатторини?
Будите још једно недјељно послијеподне с нама на Првом програму ХТВ-а.

Сцеарист:
Водител: Mirko Fodor

Слики

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Schlag den Star (2009)

    image
    Schlag den Star is a spin-off of Schlag den Raab.
  • Улични геније (2013)

    image
    Популарната серија со науки за експлозиви - Ништо од горе не се враќа со ново име - Уличен гениј. Уличниот ужас на улицата Тим Шоу се враќа за да ги покаже...
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
  • Gefragt - Gejagt (2012)

    image
    In this early-fringe show from Germany, an adaptation of the UK game show "The Chase," contestants try to outrun the "chaser", a quiz professional, on a...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.