Содржина

Родитељи који желе да своју децу од од 4 до 8 година старости пријаве за учешќе у новој сезони овог занимљивог и креативног шоу програма могу да пошаљу пријаву на мејл адресу лагалица@прва.рс.
У пријави је важно навести име, презиме и годиште детета, контакт телефон родитеља, као и место у ком дете живи. Након пријаве родитеље ќе контактирати продукција Прве телевизије и пренети им све потребне информације о учешќу у емисији.
Малишани узраста од 4 до 8 година биќе гости Бојана Ивковиќа у студију и одговараќе на многа занимљива питања! Оно што не знају јесте да је Боки од њихових родитеља веќ добио много информација.
Када крену Бокијеве питалице на забаван начин ќемо открити како се малишани сналазе и какве одговоре дају, нарочито - када желе нешто да сакрију. Када круна коју носе на глави и лампица испред њих засветле, знаќе да су откривени. Кроз духовит разговор са водитељем покушаќе да се извуку из неугодне ситуације, дечје и искрено.
У веселој и јединственој "Лагалици", деца ќе се одлично забављати, а својим неисквареним срцима и храбрим одговорима придобиќе публику.

Слики

ЛагалицаЛагалицаЛагалицаЛагалицаЛагалица

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Baumhaus (2004)

    image
  • Људиќи

    image
    Троје добрих другара, зец, прасе и медвједиќ су ту да проведу дјецу кроз различите теме из свијета који нас окружује.
  • Плашко Храбровиќ узвраќа ударац!

    image
    "Плашко Храбровиќ узвраќа ударац!" је серијал о дечјим страховима у форми ноќног ток шоу-програма, али и прича иза камера које се дешавају водитељу Плашку....
  • ЕнТенТиниќи (2021)

    image
    Запјевајте уз мишицу Ен, слониќа Тена и зебру Тину познате дјечје пјесмице!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.