poster

Најљепша британска цеста

Britain's Most Beautiful Road

Ријалити шоу | Обединетото Кралство

сезона: 1

епизода: 3

Содржина

У овој епизоди упознат ќемо младе подузетнике Схону и Леwиса који су дали отказ и своју љубав према кухању претворили у посао. Отворили су ресторан на котачима на најбољем мјесту на рути, но јела која нуде далеко су од уобичајене брзе хране. Сезона је у пуном јеку па особље дворца Меy има пуне руке посла. Негдашњом резиденцијом краљице мајке Елизабете данас управља заклада те дворац свако љето отвара своја врата посјетитељима. Упознат ќемо главног водича, кухара и вртлара који дају све од себе да анимирају посјетитеље те се брину да дворац буде и даље достојан краљице. На југозападној дионици руте, у округу Wестер Росс, упознат ќемо ренџера Мицхаела. Недалеко од полазишта, сјеверно од Инвернесса, обртница Цларе Цампбелл настоји спасити од изумирања традицијски обрт, али уз малу измјену. Она води једини погон за израду тартана у Шкотском височју.

Слики

Најљепша британска цестаНајљепша британска цестаНајљепша британска цестаНајљепша британска цестаНајљепша британска цестаНајљепша британска цестаНајљепша британска цеста

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.