Содржина

Десса и Мики су добили сина, Захарија, али га Десса зове Закари, тепајуќи му Зак. Због обавеза око Зака Десса нема времена да размишља толико о пословној пропасти која ју је задесила. Наиме, Пјер је "укинут" у Паризу, а самим тим и Дессно бављење модом - бар за сада. Оно што је добро, премештај на Голију није стигао, веќ су и даље у селу.
Љуба и Цеца су добили девојчицу. Љуба добија вести из Париза о слици, а Цеца је за разлику од Дессе сјајно организована мајка.
Љубав Бутке и Бобе је на проби, јер Бутка отрива да његова супруга много хрче, а и Живана је у проблему, јер од њеног плана са нарикачама нема ништа. Изгубила је Миру и Верку, главног сопрана. Нит’ има песме, нит’ има трачева. Мира је побегла из села и отишла Славку у загрљај.
Милијана се здушно ангажовала да помогне Десси, али скидање са "зачина" јој тешко иде. Једино добро је што Веско и даље има новац који је зарадио у Цајиној кладионици.
Да не заборавимо на нови љубавни пар - Цаја и Верка. Љубав цвета, али Цаја би сад можда и нешто више од девојке. Волео би да има наследнике којима ќе оставити сав свој иметак. Верка се баш и не слаже са том идејом.
А Чеди је коначно кренуло, након многих трофеја које је освојио Казанова, његов пас, коначно добија упут за парење које ќе бити плаќено.
Ово је само увод у треќу сезону "Попадије", а шта ќе се још све њима догодити у наредних 15 епизода гледајте петком на Првој. Јер, гарантујемо вам много смеха, обрта и крајње комичних ситуација.
Серија “Попадија” представља спој традиционалног и модерног, у којој главне улоге тумаче Нина Сеничар и Дејан Буќин. Стилски, серија је налик популарним делима "Модерна породица" (Модерн Фамилy) и "Луталица" (Флеабаг).
Деса (Нина Сеничар) и Милан (Дејан Буќин) упознали су се током Миланових студија теологије у Београду. Њихова веза је веома брзо довела и до брака, након чега је Милан постао поп са парохијом у једном малом селу. Деси се идеја да Њујорк и Лос Анѓелес, где је била модел, замени за село нимало не допада, али ипак са супругом стиже у парохију.
Поп и попадија заинтересоваќе сељане, посебно супругу бившег свештеника који је због болести послат у пензију. Серија прати односе нових и старих становника и њихове догодовштине. Спој је модерног и традиционалног, испуњена духовитошќу и специфичним карактерима.
Уз Нину Сеничар и Дејана Буќина, део главне глумачке поставе били су и Горица Поповиќ, Зинаида Дедакин, Александар Димитријевиќ, Радомир Николиќа, Сузана Лукиќ, Никола Тришиќ и Никола Миленковиќ. У епизодним улогама појавили су се: Даница Максимовиќ, Гордан Кичиќ, Денис Муриќ и многи други.
Серију “Попадија” осмислио је креаторски тим Зоран Лисинац (редитељ и сценариста хит филма и серије “Тома”) и Јелена Волф Лисинац (“Убице мог оца”, “Корени”). У тиму сценариста су Маја Пелевиќ (“Јутро ќе променити све”), затим Олга Димитријевиќ, Марија Цветковиќ и Дуња Петровиќ, као и “Крушевац Гето” дуо Никола Тришиќ и Никола Миленковиќ.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.