poster

Лидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Талијанско-америчка храна из седамдесетих: документарна серија

LIDIA'S KITCHEN Reflecting and Reconnecting 8 (2013)


сезона: 8

епизода: 15 - документарна серија

Содржина

Лидиа је у седамдесетима била тинејџерица и занимала ју је талијанско-америчка кухиња која је у Неw Yорку била јако популарна. Данас ќе кухати у част тој кулинарској традицији и припремати лагану пармигиану с пилетином, сендвич с месним округлицама и запечену тјестенину с умаком од рајчица, месним округлицама и јајима.

Слики

Лидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Талијанско-америчка храна из седамдесетихЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Талијанско-америчка храна из седамдесетихЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Талијанско-америчка храна из седамдесетихЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Талијанско-америчка храна из седамдесетихЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Талијанско-америчка храна из седамдесетихЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Талијанско-америчка храна из седамдесетих

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Рано јутро

    image
    Јутарњи програм Хаппy ТВ.
  • Ни црно ни бело

    image
  • Pasditja ime

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.