сезона: 1

епизода: 10 - анимирана серија

Содржина

Машине нове авантуре управо почињу! Заједно са својим шумским другарима, Маша путује око света у новој, узбудљивој музичкој сезони - Масха’с Сонгс. Свака епизода представља шаролику музичку причу посвеќену одреѓеној земљи и њеним главним културним вредностима и знаменитостима, а Маша пева најпопуларније песме сваке земље на свој јединствени креативни начин. Песме певају о италијанској пици и опери, париској моди, бразилском карневалу… Али неќемо даље, да не откривамо превише! Спремите се да кренете у ове узбудљиве авантуре са Машом и њеним пријатељима док откривају Италију, Немачку, Француску, Уједињено Краљевство, Јапан и многе друге прелепе земље.

Слики

Машине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесмеМашине пјесме

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.