Оценка на корисникот: 1/10

епизода: 33

Содржина

Дубравка Лисак, самохрана мајка, својих осам година у Ирској преточила је у књигу "Мама, а гдје сад идемо". У емисији свједочи о пожртвовности и устрајности за бољи, сигурнији и љепши живот своје обитељи, као једна од 300.000 наших људи који су отишли из домовине. Говорит ќе и о ирском уреѓеном здравственом, социјалном и образовном суставу, поготово у случају дјетета с потешкоќама.
У другом дијелу емисије, повезујуќи искуства из Ирске, гдје је јака традиција скрби за старе и немоќне чланове обитељи, говоримо о хоспицијима и палијативној скрби. Гошќа је Власта Вучевац, др. мед., предсједница Хрватског друштва за палијативну медицину Хрватског лијечничког збора. О тој је теми прошлог викенда у Сплиту одржан меѓународни стручни скуп. Др. Вучевац ќе нам представити иноземна искуства у палијативи и хоспицију, особито хоспицију за болеснике с инвалидитетом.

Водител: Ana Tomašković

Слики

Нормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан живот

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
  • Internationales

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.