poster

Hope Street

Hope Street (2023)

Драма, Криминал | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 3

Содржина

Пратимо инспектора Финна О’Хареа, наредницу Марлене Петтигреw и остатак тима док истражују злочин у мирном приморском градиќу Порт Девинеу на обали Сјеверне Ирске. Прва сезона приказује мистериозни долазак енглеске детективке Леиле Хуссаин, прве муслиманске полицијске службенице у повијести града. Мјештане занима зашто је дошла, али само Финн О’Харе зна разлог Леилиног трансфера и држи то за себе. Заједно ќе се фокусирати на истрагу злочина с полицијским одјелом Порт Девинеа и настојати да Леилу не сустигне њезина опасна прошлост. У другој сезони Финн се опоравља након прометне несреќе, а Марлене ќе преузети инспекторску дужност. Нови детектив Ал Qуинн прикључује се тиму, али тешко му је оставити добар дојам на новом послу јер га саможива кќер често саботира у томе.

времетраење: 44 мин

Слики

Hope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope Street

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.