poster

Dobrodošli u Šits Krik

Schitt's Creek (2015)

Комедија | Канада, САД
Режисер: Dan Levy, Paul Fox

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 12

Содржина

Отуѓена породица биќе присиљена поновно да се зближи када због преваре менаџера изгубе сво богатство. Морају да се преселе у последњу некретнину коју поседују, ону у Шитс Крику коју је Џони купио сину као лошу шалу за роѓендан 1991. године.

Слики

Dobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits Krik

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Звали сте, милорде? (1988)

    image
    „Звонили сте, милорде“ је такоѓе ситцом из ББЦ-јеве радионице телевизијске забаве. Аутори ове легендарне серије су веќ споменути Давид Црофт те Јиммy Перрy. Иако...
  • Piloti (2006)

    image
  • Gaming Show (In My Parents Garage) (2014)

    image
    Three teens create a YouTube channel devoted to gaming while doing celebrity interviews and video game reviews.
  • The Shameless Three (2002)

    image
    Die Dreisten Drei – Die Comedy WG is a German sketch comedy series, which aired from 2003 to 2008 on Sat.1 and returned in February 2012 with a new cast.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.