poster

Шетња са лавом

Šetnja sa lavom (2022)

Pоманса, Трилер | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Серија се бави страдањем стваралаца и свих оних, у свим временима, који су искрено трагали за истином. Говори и о тражењу смисла стваралаштва, па и живота. Доминантан је мотив љубави која преображава сваког ко јој се отвори. Такоѓе, приказује човекову духовну глад која се мора нечим испунити, те се у зависности од тога чиме се храни, човек преображава ка звери или ка анѓелу.
Брза и урнебесна прича прати главне ликове који су Бата, изузетно даровит и образован али неафирмисан филмски редитељ који једва саставља крај са крајем и Уна, најпознатија ТВ водитељка и заштитно лице веома популарне, сензационалистичке, комерцијалне телевизије када им се путеви уксте.
Овај романтични трилер наше јунаке ставља у немогуќе ситуације и тек тад,суочени са правим животним искушењима, они постају људи.

Слики

Шетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавомШетња са лавом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.