poster

Ружа вјетрова: серија

Ruža vjetrova (2011)

Драма | хрватска

Оценка на корисникот: 7.8/10
(4 гласови)

сезона: 1

епизода: 79 - серија

Содржина

Инес је изнервирана претјераном бригом којом је окружена. Иако јој цијела обитељ настоји бити на услузи, она се посваѓа са свима. Касније схвати да је претјерала па се исприча и коначно се успије опустити те заједно с Марком проводи романтичне тренутке. Сузана и Миливој су у одличним односима, за разлику од Саре која није хтјела доќи на заједничко окупљање, а Ана одлази у Сплит провјерити што Срѓан и Мила раде и прекида њихов пословни састанак. Срѓан је разочаран Аниним наступом и они своју сваѓу настављају у стану гдје Срѓан случајно открије да су цијело вријеме били прислушкивани. Едо добије идеју - унајмит ќе кафиќ!

Слики

Ружа вјетроваРужа вјетроваAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj Odak

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.