poster

Година на планету Земљи: Година на мом планету Земљи

A Year On Planet Earth (2022)

Документарец | Обединетото Кралство

рејтинг: 8.0/10
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 6 - A Year On My Planet Earth

Содржина

Година на планету Земљи снимана је тијеком три године на 60 локација. Серију таквих размјера било би немогуќе снимити без сурадње знанственика, еколога и чланова заједница. Оток Марион, удаљен и кршевит, дом је за више од милијун пингвина, а пионирски пројект пружа доказе о убрзаној климатској кризи. На Флориди се проучава миграција црноврхих гребенских паса и прате се драстичне промјене у њиховој миграцији. На Тринидаду бивши ловокрадица сад штити обитељи седмопругих усмињача од рибара. На Малдивима знанственици покреќу највеќи свјетски пројект идентификације манта које се скупљају како би се храниле планктоном. У Зимбабвеу малобројна екипа чувара штити животиње од криволоваца. Унаточ слабим изгледима постигли су изванредан успјех. Откривање новог обрасца понашања, примјена пионирских техника па и стављање живота на коцку - то су њихове приче.

Глас: Stephen Fry
Продуцент: Ferne Corrigan, Bethan Door
времетраење: 58 мин

Слики

Година на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету Земљи

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.