poster

Година на планету Земљи: Јесен

A Year On Planet Earth (2022)

Документарец | Обединетото Кралство

рејтинг: 8.3/10

сезона: 1

епизода: 4 - Autumn

Содржина

Степхен Фрy је на посљедњој дионици путовања. Јесен је доба промјена. Многима промјене доносе прилику, али и велике невоље. Хладноќа стиже рано на сјевер Канаде. До рујна температуре могу пасти и на -20°Ц. Но један дио ријеке још тече па зимски медвједи могу хватати рибу док не улове и посљедњег лососа у сезони. Они који не могу издржати хладноќу, морају се покренути. Лептири монарси креќу у велику миграцију у Мексико - 4000 километара на југ. Јужно од екватора најтеже је доба године у Јужној Африци. Кише нема веќ мјесецима, а појилишта су готово пресушила. Младунче слона лако може пасти плијеном грабежљиваца. Младунче краљевског пингвина на отоку Мариону старо је готово годину дана и вријеме је да се одазове зову оцеана. Пахуљасти капут замијенио је густо збијеним водоотпорним перјем. Вријеме је за прво пливање, а пред њим је немирна вода.

Улоги
Продуцент: Ferne Corrigan, Bethan Door
времетраење: 46 мин

Слики

Година на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету ЗемљиГодина на планету Земљи

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.