Милијардери који су обликовали наш свијет: Јефф Безос: документарна серија

THE BILLIONAIRES WHO MADE OUR WORLD / TITANS OF TECHNOLOGY (2023)

Документарец | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 3 - документарна серија

Содржина

Преобразба Јеффа Безоса била је заиста невјеројатна. Надимак му је Терминатор, набилдани је фрајер с новом гламурозном дјевојком, а с Елоном Муском натјече се за титулу најбогатијег човјека на свијету. Је ли постао карикатуром онога што значи имати 200 милијарда долара? Лети у свемир, о његову животу пишу таблоиди, купује виле и гради јахту вриједну 500 милијуна долара. Али Безос није увијек био тако гламурозан. Серија приказује Безосов пут од времена када је био штребер заинтересиран за рачунала до тренутка када је Амазон претворио у једну од највеќих, али и најконтроверзнијих мултинационалних компанија. Истражит ќемо и његово до сада непознато путовање на дно оцеана роѓено из опсједнутости свемиром. Захваљујуќи ексклузивном приступу ријетким архивским снимкама, пријатељима, инсајдерима из Амазона и критичарима, доносимо узбудљиви портрет технолошког генија који је постао пустолов и немилосрдни пословни човјек који не преже ни пред чиме како би постао главни. Но која је цијена тога? На то ќе питање одговорити занимљива скупина људи која о њему има подијељена мишљења.

Слики

Милијардери који су обликовали наш свијет: Јефф БезосМилијардери који су обликовали наш свијет: Јефф БезосМилијардери који су обликовали наш свијет: Јефф БезосМилијардери који су обликовали наш свијет: Јефф Безос

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.