Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 8

епизода: 11 - документарна серија

Содржина

Са својих 5.500 километара дугачком обалом која се простире од ушќа ријеке Лоире до прага Пиренеја, француска атлантска обала много је више од туристичке дестинације.
Тај крај препун истинских повијесних, гастрономских, традицијских и културних адута на прагу Атлантика једно је од најразноликијих подручја у Еуропи.
Бројне незаобилазне етапе француске атлантске обале свједоче о умијеќу живљења уз оцеан.

Слики

Свјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска ФранцускаСвјетски бисери: Атлантска Француска

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • Wелцоме то тхе Балканс

    image
    "Wелцоме то тхе Балканс" путописна је емисија Мексиканца Карлоса Франка који од 2015. године живи у Србији. У емисији се гледаоцима приказују лепоте Србије и учи...
  • Frozen Planet: The Making Of (2012)

    image
    A behind-the-scenes special which follows the Frozen Planet film crews braving the elements.
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.