poster

Крими петак: Тко је убио Симона Wалдена?

The Long Call (2021)

Криминал, Драма, Mистерија | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 1

Содржина

Надахнута истоименим бестселером, ова криминалистичка серија удахнула је живот новој, напетој причи из пера Анн Цлеевес, према чијим су романима снимљене серије "Вера" и "Схетланд". Серија обилује Анниним препознатљивим шокантним обратима и прекрасним, али суровим крајобразима. Главни је протагонист инспектор Маттхеw Венн, интригантан лик, приказан са свим људским манама и слабостима. Суздржаног, али непоколебљивог Маттхеwа први пут сусреќемо на очеву спроводу. Маттхеw и његов супруг доселе се у мјесташце у сјеверном Девону у којем је Маттхеw одрастао и из којег је отишао прије 20 година, након што га је обитељ одбацила. Сада се вратио, не само да оплакује оца, него и да води истрагу у свом првом случају убојства. Проналазак убојице једино је што га занима, а истрага га води у средину коју је давно оставио за собом и до опасних тајни које она скрива.
---
Кад пронаѓу тијело на плажи у сјеверном Девону, инспектор Маттхеw Венн и његов тим покушавају пронаќи било какав траг у случају у којем нема свједока, трагова, а ни очитог мотива. Маттхеw се усто мора носити са смрќу оца и повратком у средину коју је био присиљен напустити.

Слики

Крими петак: Тко је убио Симона Wалдена?Крими петак: Тко је убио Симона Wалдена?

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.