poster

Артхур и Георге

Arthur & George (2015)

Режисер: Stuart Orme

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.6/10
Оценка на корисникот: 9.5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Године 1906. Сир Артхур Цонан Доyле оплакује губитак своје супруге Лоуисе, која је умрла након дуге и тешке болести, безвољан је и осјеќа кривњу: боји се да је Лоуиса сумњала да је прељубник због његова пријатељства с Јеан Лецкие. Чак га ни писање прича о Схерлоцку Холмесу не може тргнути из тог чемера. Његов тајник Wоодy проналази писмо г. Георгеа Едаљија, младог парсијског одвјетника који је осуѓен на три године затвора због злочина за који тврди да није починио. Георге жели Артхурову помоќ да спере љагу са свога имена. Је ли то Артхурова прилика да исправи неправду? Георге је осуѓен због низа отровних писама и сакаќења животиња 1903. године у селу Греат Wyрлеy, у Стаффордсхиреу. Док Георге прича како су његову обитељ прогањали, због чега је он напосљетку ухиќен, Артхур постаје увјерен да је Георге недужан. Но Wоодy није толико сигуран. Судац који је водио суѓење упозорава Артхура да одустане од поновне истраге Георгеова случаја, но он постаје још одлучнији у намјери да пронаѓе правог кривца, такозваног Кољача из Wyрлеyја. Артхур и Георге одлазе у Греат Wyрлеy како би посјетили Георгеову обитељ и како би им Георгеов отац, велечасни Схапурји Едаљи, показао писма која су примили, а која је наводно написао његов син. Но долазак Артхура и Wоодyја у жупни двор није остао незамијеќен, чини се да нетко жели дознати што знају. Је ли то Кољач из Wyрлеyја главом и брадом, који их покушава отјерати?

Слики

Артхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и Георге

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.