poster

UEFA Europa League Studio

UEFA Europa League


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 8

Содржина

УЕФА Лига Европа (скратено како УЛЕ), претходно познато како Куп на УЕФА, е годишно фудбалско клупско натпреварување организирано од УЕФА. Денес УЕФА Лига Европа, е второто по ранг европско фудбалско натпреварување, зад УЕФА Лигата на шампионите, а пред УЕФА Лигата на конференции. Купот на УЕФА било трето ниво од 1971 до 1999 година пред да згасне УЕФА Купот на победниците на куповите. Клубовите се квалификуваат за учество на турнирот врз основа на пласманите во нивните национални првенства и домашни купови.

Слики

UEFA Europa League StudioUEFA Europa League StudioUEFA Europa League StudioUEFA Europa League Studio

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • 2 Me 1

    image
  • Paris Marathon

    image
    Маратон у Паризу је годишњи маратон који организује град Париз, Француска. То је маратон са другим највеќим бројем завршених тркача на свету, иза маратона у Њујорку.
  • SK Mix

    image
    Најбољи, најсмешнији, најчуднији, све што има везе са суперлативима видеќете у овом специјалном колажу. И верујте, неќе вам бити довољно да га одгледате само...
  • Better Than Four

    image
    Initially a bi-weekly (26×26’) sports series with a difference, ‘Better Than Four’ brings viewers all the action from all things two-wheeled. As well as profiling...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.