poster

UEFA Europa League Studio

UEFA Europa League


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 7

Содржина

УЕФА Лига Европа (скратено како УЛЕ), претходно познато како Куп на УЕФА, е годишно фудбалско клупско натпреварување организирано од УЕФА. Денес УЕФА Лига Европа, е второто по ранг европско фудбалско натпреварување, зад УЕФА Лигата на шампионите, а пред УЕФА Лигата на конференции. Купот на УЕФА било трето ниво од 1971 до 1999 година пред да згасне УЕФА Купот на победниците на куповите. Клубовите се квалификуваат за учество на турнирот врз основа на пласманите во нивните национални првенства и домашни купови.

Слики

UEFA Europa League StudioUEFA Europa League StudioUEFA Europa League StudioUEFA Europa League Studio

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • SK Autoportret

    image
    Легендарни спортисти из бивше Југославије причају о себи, својим клубовима и репрезентацији...
  • Drift Style (2007)

    image
    Дрифт Стyле смјешта гледатеља унутар свијета Формула Дрифт Про првенства. Свака епизода истражује темеље брзо растуќег спорта, његове ликове и невјеројатну акцију.
  • Sportlight

    image
    Нови серијал са Игором Микљом. Разговори са познатим личностима из света спорта, мало о спорту, мало о свему осталом...
  • Омаж звездама

    image
    Боксери, фудбалери, кошаркаши... Најбољи спортисти свих времена, из свих спортова. На истом месту, у исто време, како их упоредити и како направити вечне листе....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.