Содржина

У фокусу емисије је сусрет студената и њихових ментора из Србије и Европе у Археолошком парку Виминацијум, с циљем популаризације и бољег вредновања културне баштине и проналажења дијалога измеѓу стручњака из области културног наслеѓа и младих, данас познатих као миленијалци.
У рубрици филмска критика говоримо о контроверзама које прате берлинског победника, филм "На броду Адаман“ Николе Филибера који је отворио Мартовски фестивал у Београду.
Водимо вас на 45. Салон архитектуре-салон дијалога који је отворен у Музеју примењене уметности.
У емисији представљамо збирку прича Питера Хобса "Читавог дана бих се возио у свом страва плавом возу“, као и ново илустровано издање путописа "Африка“ Растка Петровиќа.
У Културном центру представљамо три представе Црногорског народног позоришта које су изведене у Београдском драмском позоришту, а у оквиру фестивала "Наши дани“.
Емисију завршавамо сеќањем на Франца Кафку, поводом 140 година од роѓења великог писца.
Уредник емисије: Светлана Илиќ

Слики

Културни центар, недељни културни магазин: Културни центарКултурни центар, недељни културни магазин: Културни центарКултурни центар, недељни културни магазин: Културни центарКултурни центар, недељни културни магазин: Културни центар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Kultura SLO

    image
  • Pisave

    image
  • Zoom net

    image
  • АртКанд

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.