епизода: 31

Содржина

Леви каже Нијемој да му се свиѓа. Јума покушава наговорити Јовеа да се ослободи страха од јахања. Гута се растужи кад сазна да је Јове заљубљен у Јуму. Маделеине прекине сурадњу с Наyаром. Психолог Густаво даје савјет тужној дјевојци. Јосé Леôнцио се угодно изненади када сазна да су Тадеу и Тибéрио успјели договорити да купац стоке одмах плати стоку у готовини. Триндаде каже Јосéу Леôнцију да је видио његове очи у погледу старца с ријеке. Јосé Леôнцио говори Тибéрију своју причу с проститутком Генеросом. Старац с ријеке проматра Јосéа Леôнција. Триндаде упозори Левија на Тибéрија. Јума каже Јовеу да може слободно отиќи из колибе ако жели. Филó каже Јосéу Леôнцију да би требао бити захвалан јер има синове који се не боре за његов иметак. Старац с ријеке каже Јовеу "унук", загрле се и разњеже.

Слики

Срца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега Пантанала

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.