рејтинг: 7.0/10
Оценка на корисникот: 6.5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 3 - A Dangerous Path

Содржина

Ова нас епизода води точно до тренутка када Путин покреќе инвазију на Украјину. Од дрског тровања у британском граду Салисбурyју до сукоба с Доналдом Трумпом око нуклеарних пројектила и ватрене реторике усмјерене против НАТО-а, руски предсједник појачава своју агресију према Западу. А кад за циљ постави заузимање Украјине, западни челници одрже низ тајних састанака и кризних самита у настојању да одврате Путина. Епизода почиње предсједничким мандатом Доналда Трумпа, чији главни савјетници говоре како се желио спријатељити с Путином. Али све наде у блиске односе биле су кратког вијека. Након што је Трумп одлучио послати оружје Украјини, Путин је био на ратној нози. У ријетким интервјуима с онима који су имали изравне контакте с руским предсједником, Тхереса Маy говори о посљедицама напада у Салисбурyју, Борис Јохнсон о напетим телефонским разговорима с Путином, директор ЦИА-е Билл Бурнс о својем тајном посјету Москви, а главни тајник НАТО-а Јенс Столтенберг о својим настојањима да одржи на окупу савез суочен с руском агресијом. У средишту кризе је Володимир Зеленски, интервјуиран за ову серију док у његовој земљи бјесни рат. Присјеќа се свога првог и јединог сусрета лицем у лице с руским предсједником, гдје је Путин лупио шаком о стол и рекао не новом споразуму о прекиду ватре, те дирљиво описује тренутак кад се ноќу пробудио и чуо како руске ракете гаѓају Кијев.

Слики

Путин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и западПутин и запад

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.