poster

Mladi mutanti nindža kornjače

Teenage Mutant Ninja Turtles (2016)

Деца | САД
Режисер: Ciro Nieli, Alan Wan

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 5

епизода: 121

Содржина

У америчкој иначици серијала гласове Ниња корњачама дали су Сеан Астин (познат по својим улогама хобита Сама у трилогији 'Господар прстенова' те Спиелберговом хит тинејџерском филму 'Гоониес'), и Јасон Биггс (Америчка пита 1.-4. наставак). Пет милијарди долара вриједна франшиза Ниња корњача освојила је малишане диљем Америке те је веќ у својем првом приказивању прошле године остварила рекордну гледаност. Прије више од 25 година након првог стрипа о тинејџерским корњачама цртани јунаци су заживјели на мало екрану.
Овај нови цртиќ о Ниња корњачама је забавнији него икад. У овој акцији и комедији и даље главну улогу воде четири брата тинејџера који се у свакој ситуацији ослањају један на другога. Ускоро они откривају тајну својег постојања те почињу тренирати како би постали хероји, што им је и судбина. На свом путу да постану хероји Ниња корњаче ќе искусити многобројне битке против зликоваца.
Леонардо је воѓа Корњача, који се труди бити савршен херој и узор тројици млаѓе браќе. Рафаел је највеќи и најјачи меѓу браќом те има мало стрпљења. Донателло је аналитичан, бриљантни изумитељ који је способан технолошке ствари с одлагалишта отпада претворити у фантастично оружје. Посљедњи је Мицхелангело, забавњак којег је лагано омести у свакој прилици.

Слики

Mladi mutanti nindža kornjačeNinja kornjače 01Ninja kornjače 02Ninja kornjače 04

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Monsters vs. Aliens (2013)

    image
    Нова анимирана серија која је заснована на популарном анимираном филму са истим називом, а која прати несташлуке храбре дружине чудовишта који спашавају...
  • Каелу (2012)

    image
    За ову веселу дружину сваки дан је нова игра и свако место је као створено за најлуѓу забаву у којој је најважније њихово право пријатељство.
  • Уздизање Нинџа Корњача (2018)

    image
    Дубоко у канализацији познатих њујоршких квартова вребају четири неустрашиве нинџа корњаче – Леонардо, Рафаелло, Донателло и Мицхелангело. Премда тек у раним...
  • Лего Нињаго (2011)

    image
    Вријеме мира доѓе свом крају када Ллyод Гарамадон нападе село Јаманакаи. Иако је син лорда Гармандона више злочесто дијете него неки мрачни лорд, он несвјесно...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.