poster

Нови малци у дивљини: Млада јагуарица Фрида: документарна серија

New Kids in the Wild 2 (2021)


сезона: 2

епизода: 1 - документарна серија

Содржина

Друга сезона води нас у Јужну Америку, земљу пуну дивљих животиња и младунаца који су меѓу најпосебнијима и најљупкијима на свијету. Пратимо Рија, велику ријечну видру, који још учи пливати; свједочите томе како Фрида, изгубљено младунче јагуара, покушава пронаќи пут до своје обитељи; пратите Тхиага и његов чопор носатих ракуна док се креќу својом урбаном џунглом, проматрајте Лолу, нашу малу морску лавицу, док учи бјежати од својег највеќег непријатеља, орке, те погледајте како Скy, наше најпосебније младунче, јужни вунасти мајмун паук, учи све о животу на дрвеќу.
Свака фаза одрастања питање је живота и смрти... када сте нови малци у дивљини.
Упознајте Фриду, знатижељно живахно младунче јагуара. Она живи у крају густо насељеном јагуарима - заштиќеном подручју резервата Цаиман Лодге. Највеќа опасност пријети јој од других јагуара.
Док лута својим стаништем, уз мајку Гатуну и опрезну сестру Аноук учи када се сакрити, када се борити и како нањушити плијен - и непријатеља.
Фрида добива прилику примијенити своје вјештине кад се Гатуна ухвати у коштац са супарником са сусједног територија. Досаѓујуќи се док чека маму, Фрида поѓе у пустоловину, одвоји се од осталих, а затим два дана лута тражеќи обитељ. Путем ќе стјецати вјештину праќења и преживљавања, која ќе јој требати да буде успјешан ловац - ако преживи.

Слики

Нови малци у дивљини: Млада јагуарица ФридаНови малци у дивљини: Млада јагуарица ФридаНови малци у дивљини: Млада јагуарица ФридаНови малци у дивљини: Млада јагуарица Фрида

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.