poster

Град дивљине: Тајни свијет

David Attenborough's Wild City (2019)

Документарец, Природа, Mини серија | Обединетото Кралство
Режисер: Bill Morris, John Ruthven

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 5 - Secret World

Содржина

Ова четверодијелна серија, с приповједачем сир Давидом Аттенбороугхом, свеобухватан је приказ изненаѓујуќе разноликих животиња и биљака које живе у Сингапуру као и њихова занимљива понашања. Упознат ќемо разноликост станишта која се могу наќи у урбаном окружењу и око њега, а затим ќемо путовати по скривеним средиштима дивље природе на отоку - од занемарене унутрашњости до неприступачне обале и отока који су нехотице постали склоништа за природну баштину Сингапура. СИР ДАВИД АТТЕНБОРОУГХ. Нема много људи који могу тврдити да су тако снажно утјецали на природословље као што је то сир Давид Аттенбороугх. Тијеком готово шездесет година Аттенбороугх публици представља свијет природе на све свјежије и узбудљивије начине, а увијек је то прожето великом љубављу према животињама и биљкама, који у том свијету живе. Глас му је посебан и препознатљив, па је био наратор у више од 250 документарних филмова о природи. Тако је постао звук природе генерацијама телевизијских гледатеља. Осим тога, био је уредник на ББЦ2 од 1965. до 1969. и водио је кампање за јачање свијести о екологији.

Слики

Град дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљинеГрад дивљине

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Лепше од Париза

    image
    Све је више села у Србији која постају туристичке дестинације. Многима је зато тешко да одаберу где да проведу одмор. Зато смо ми ту да вам помогнемо. Емисија...
  • Bardovi teatra

    image
    Документарни серијал о познатим домаќим глумцима театра
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.