poster

Ден од животот на Земјата

A Day in the Life of Earth


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: Naturgewalt Mensch

Содржина

Ако мислите да за промјене на Земљи требају проќи милијуни година, варате се! Овај дводијелни документарни филм открива колико се наш планет мијења у само 24 сата. У новој знанственој ери можемо проматрати како се Земља креќе, дише, смањује и повеќава тик под нашим ногама. Филм приказује знанственике, истраживаче и обичне људе и њихова опажања у свјетлу посљедњих података, најновијих сателита и ГЦИ технологије. Показује нам право лице Земље - динамичније него икад прије. Сваке се минуте раѓа ново копно. Сваки сат на Земљу падају тоне свемирског камења. Прије но што заспите, облак прашине из Сахаре донијет ќе храњиве твари у Амазону. А док се све то догаѓало, Сјеверни пол се помакнуо за готово 150 метара. Сваки дана се будите на посве друкчијем планету.

Слики

Ден од животот на ЗемјатаДен од животот на ЗемјатаДен од животот на ЗемјатаДен од животот на ЗемјатаДен од животот на ЗемјатаДен од животот на ЗемјатаДен од животот на ЗемјатаДен од животот на ЗемјатаZDFZDFZDFZDFZDFZDF

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.