poster

SECRETOS DE FAMILIA

Yargı (2021)

Драма | Турција

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

Содржина

Државни тужилац Илгаз Каyа (Каан Урганциоглу) је без мрље у каријери и неприкосновени борац за правду. Живи са оцем, начелником полиције, млаѓим братом Цинаром, који често упада у невољу и млаѓом сестрицом. Мајку су недавно изгубили, те је њен губитак много утицао на цијелу породицу. Цеyлон Ергуван (Пинар Дениз) је млада и лијепа дјевојка која потиче из скромне породице. То је није спријечило да заврши правни факултет и постане једна од најбољих у одбрани својих клијената. Њена способност да извуче људе из скоро неизлазне ситуације ју је довела да њена каријера напредује невјероватном брзином. Али њене методе нису увијек хваљене и до кључних доказа зна доќи на погрешан начин. Када је тужилац Илгаз ухвати у једној таквој акцији, стави је у притвор, не би ли је научио памети. У меѓувремену Илгаз и његов отац, начелник полиције бивају позвани на мјесто злочина да се изврши увиѓај. У питању је убијство младе дјевојке, која је пронаѓена то јутро у контејнеру. Како није имала никакве исправе код себе, њено индентификовање не може бити извршено. Меѓутим, полиција проналази неке доказе у близини тијела, који их воде до Илгазовог млаѓег брата Цинара. Када Илгаз и његов отац виде да Цинар нема алиби и да докази говоре против њега, иако он упорно тврди да нема ништа с убиством младе дјевојке, Илгаз је приморан да Цинару наѓе доброг адвоката. А да ситуација буде још тежа, случај је додијељен Илгазовом колеги Парсу, чију сестру је Илгаз оставио пред вјенчање. Након помног размишљана Илгаз се одлучује на младу адвокатицу Цеyлан, јер вјерује да би она могла бити права особа за овај случај. Ослобаѓа је из притвора и говори да ќе заборати на њен случај уколико прихвати да учествује у одбрани његовог брата. Не видеќи други излаз из затвора, Цеyлан пристаје. А докази против Цинара се само гомилају. Цеyлан је одлучна да га избави из затвора, иако ни она у потпуности не вјерује у Цинарову невиност. Ствари се промијене када се утврди да је убијена дјевојка Инци Ергуван, Цеyланина млаѓа сестра. Како ќе то утицати на Цеyлан и њен даљи однос према клијенту? Да ли ќе га и она осудити или ќе моќи бити објективна у овом случају? Како ќе то утицати на однос измеѓу Илгаза И Цеyлан, све то гледајте у овој узбудљивој серији.

Слики

SECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIASECRETOS DE FAMILIA

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.