poster

Холлy Хоббие: играна серија

Holly Hobbie (2018)

Деца | Канада
Режисер: Sarah Glinski, Stefan Brogren

сезона: 3

епизода: 2 - играна серија

Содржина

Холлy је у опасности да изгуби главну улогу јер се мучи с наступом на пробама.
Холлy се мучи с наступом на пробама те пропушта учити за захтјевни тест из математике само како би задржала главну улогу.
Холлy је напета због наступа у главној улози на мјесном мјузиклу. Под великим је притиском јер жели да Цоллинсвилле буде поносан на њу, али пробе су теже него што је очекивала. Редатељ је захтјеван и она нема времена за готово никакве друге активности, па ни за учење за важан тест из математике.
Холлy све своје вријеме посвети пробама и због тога не постигне добар резултат на тесту. Она скупи храброст како би се суочила с редатељем те му говори под каквим је притиском, али након изненаѓујуќе угодног разговора с њим, сазнаје да је редатељ њезину улогу дао Саванни!
Хеатхер у школском аутобусу испусти вјетар! Али нитко не зна да је то она. Умјесто тога окриве нову ученицу Цлаудију. Хеатхер осјеќа грижњу савјести док проматра како Цлаудију стално зафркавају, а послије се и уплаши да ју је Цлаудиа урекнула! Но, испоставило се да Цлаудиа само жели да буду пријатељице.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Режи ме (2003)

    image
    Доктори Сеан МцНамара (Дyлан Wалсх) и Цхристиан Троy (Јулиан МцМахон) најбољи су пријатељи и партнери у МцНамара/Троy, популарној клиници за пластичну кирургију...
  • The Island Doctor (2018)

    image
    Doctor Filipa Wagner travels to Mauritius to start a new life.
  • Краљ винограда (2005)

    image
    "Дер Wинзеркöниг" нова је аустријска серија која стиже на наше мале екране. Харалда Красснитзера гледамо у улози Тхомаса Стрицклера, који се у потрази за својим...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.