Црвени аларм

Code Red (2019)

Документарец | Австралија
Режисер: Robert Perry, Nik Wansbrough

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 10

Содржина

Од потресних вулканских ерупција до разорних индустријских несреќа, катастрофе се могу десити на бројне и сложене начине. Било да су настали радом силовитих геолошких и метеоролошких сила, или да су их изазвале људске грешке и разуздане амбиције, догаѓаји приказани у Црвеном аларму мењају заједнице, државе, а некад и цео свет - заувек. Од опустошених шума након смртоносних пожара, или олакшања и кајања преживелог након што буде спасен, несреќе остављају траг дуго пошто се сам догаѓај заврши.
Кроз драматичне снимке, изјаве експерата и употребу компјутерских анимација, Црвени аларм враќа се на неке од најгорих несреќа у колективном памќењу. Питамо се шта, где, зашто, ко и како су се те несреќе десиле, и стављамо у први план праву цену коју људи плаќају у несреќи. Кроз десет тематских једносатних епизода, усредсредиќемо се на по једну одреѓену врсту несреќа и анализираќемо утицај који ти догаѓаји имају на локалном и глобалном нивоу. Откривајуќи нове технологије, такоѓе ќемо разговарати са кључним личностима које напорно раде на унапреѓењу начина на које се носимо са постојеќим и превенирамо настанак будуќих несреќа.

Сцеарист: ,
Наратор: Callan McAuliffe

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.