сезона: 4

епизода: 15

Содржина

Најзабавнија емисија о кухању у којој се, осим послужених специјалитета типичних за крај из којег долазе натјецатељи, неријетко оцјењује и њихов карактер стигла је на програм РТЛ-а!
За госте све мора бити савршено - мисао је водиља сваке особе која припрема важну вечеру, но жеље натјецатеља су једно, а изведба у кулинарском схоwу „Вечера за 5 на селу“ често испадне нешто сасвим друго! Без обзира на не тако беспријекорне презентације, понеко превише зачињено или уопќе не зачињено јело, калкулације, декорације, симпатичну неспретност пред камерама - „Вечера за 5 на селу“ сваком новом сезоном наставља увесељавати гледатеље зато што с нестрпљењем ишчекују кандидате који ќе их, осим јеловником, разоружати својим карактером и спонтаношќу.
Према ријечима продуцентице схоwа Марије Јелене Зен, гледатељи ќе још једном кренути на путовање кроз цијелу Хрватску. Кухало се и снимало од Барање, Славоније, преко средишње Хрватске, Истре и Кварнера па све до Далмације. Припремала су се разна традиционална јела, али и старинска јела на нешто модернији начин. Кандидати су, као и сваке сезоне, шаролики и живописни, а за столом ќе се опет пронаќи и понеко познато име, попут фармера и заводника Јована Карапанџе из емисије „Љубав је на селу“ или Никите Дајчер из „Биг Бротхера“. А свакако је најзанимљивији детаљ сезоне што се први пут у емисији нашао и свеќеник, који је кухао и у жупном двору. Гледатељи од нових епизода могу очекивати истинску забаву, занимљиве кандидате, неукусне коментаре и укусна јела!
Сваки тједан гледатељи ќе упознати петеро натјецатеља који ќе својим јеловником покушати одушевити своје госте, али и гледатеље пред малим екранима, надајуќи се да је то довољно за главну награду. Само о њима овиси хоќе ли притом презентирати посебности, обичаје и традиционална јела свог краја или ќе се упустити у неку одважнију кулинарску причу. А вечера коју ќе обиљежити добра храна, још боље дружење и најбоље оцјене, сваки ќе тједан једном домаќину донијети поклон-бон Прима намјештаја од 5000 куна док ќе гости тог тједна освојити бон у вриједности од 1000 куна.

Слики

Вецера за 5 на селуВецера за 5 на селу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Kitchen Impossible (2014)

    image
    In the show, two prominent star or television chefs compete against each other. The aim is to cook a local speciality of a local top chef, a rare amateur chef,...
  • Како побиједити Боббyја Флаyа (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Ink Master (2012)

    image
    Hosted by rock legend Dave Navarro and judged by icons of the tattoo world, Chris Nunez and Oliver Peck, 10 of the country's most creative and skilled tattoo...
  • Не селите, обновите (2019)

    image
    Property development expert and presenter Sarah Beeny uses technology and design know-how to help homeowners make their living space flow and work better for...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.