poster

ИН магазин

IN magazin (2009)

Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Кќери многих домаќих пјевача кренуле су стопама својих очева. Зашто је на почетку каријере сваку пјесму Ивана Ковач носила најприје тати Миши, како се Вуци свиѓају пјесме његове кќери Бригите те које је татине особине наслиједила кќи Нене Белана, зна наша Јулија Бачиќ Бараќ.
Балансирањем на жици одушевила је и жири и гледатеље Суперталента! Од Давора Билмана добила је златни гумб који ју је лансирао у само полуфинале! А реакције на њезин наступ се не стишавају. Тетиана Кундyк, украјинка с енглеском адресом, открила нам је што се крије иза њезиних акробација, све о својем животу у циркусу, али и обитељи која с њом дијели путујуќи живот.

Слики

ИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ќирилица

    image
    Ауторска емисија Миломира Мариќа доноси позадину актуелних догаѓаја, јавног мишљења, највеќих политичких окршаја, превара и социолошких појава, личности и њихових...
  • Ни црно ни бело

    image
  • L'Entretien de l'intelligence économique

    image
  • Pasditja ime

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.