сезона: 1

епизода: 5 - Лофотско оточје

Содржина

Смјештени 300 км сјеверно од Арктичког круга, Лофоти се састоје од седам великих отока и још много оточиќа који се протежу преко 150 километара, твореќи назубљену баријеру на рубу сјеверне Норвешке.
Тамошња природа прискрбила им је мјесто на попису најљепших отока свијета. Обасјани поноќним сунцем од липња до средине српња идеално су мјесто и за проматрање поларног свјетла у јесен и зими.
Лофотски архипелаг једно је од оних природних мјеста која су остала аутентична, очувана од масовног туризма, гдје је још могуќе наќи се у изнимном околишу.

Слики

Откривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијет

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Лепше од Париза

    image
    Све је више села у Србији која постају туристичке дестинације. Многима је зато тешко да одаберу где да проведу одмор. Зато смо ми ту да вам помогнемо. Емисија...
  • Шарански риболов са Стојаном Радосављевиќем

    image
    Камере емисије "Шарански риболов" са Стојаном Радосављевиќем у стопу прате познатог спортског риболовца и биљеже све његове пустоловине. Стојан је активан тијеком...
  • Животиње у покрету (2018)

    image
    Један од највеќих природних спектаклова јесу животиње у покрету. Животиње морају да преѓу своје мигрантске путање, пешке, летењем или пливањем, како би преживеле.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.