poster

American Ninja Warrior

American Ninja Warrior (2009)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 4

епизода: 8

Содржина

Свјетски хит формат, један од најпопуларнијих реалитy формата, „Најбољи ниња ратници приказиват ќе се и на РТЛ-у! Од 3. листопада, од понедјељка до петка у 17 сати, уз коментаре Филипа Бркиќа, гледамо како стотине натјецатеља у овом спортско-забавном формату покушавају испунити задатке, тј. свладати препреке само како би доспјели до великог финала који се одржава на Лас Вегас Стрипу те тамо остварити крајњи циљ - освојити велику новчану награду и престижну титулу најбољег ниња ратника.
До данас су свега двојица судионика успјела свладати све препреке и доќи до тзв. „потпуне побједе, што само говори да натјецатељи доиста имају тежак задатак. И док се у Америци припрема 9. сезона, ми се упознајемо с урбаним ратницима у 4. сезони, у којој су, на шест регионалних натјецања у Венице Беацху, Далласу и Миамију, натјецатељи покушавали изборити квалификацијски круг. Побједник ќе освојити велику новчану награду и понијети титулу најбољег ниња ратника. Финале сезоне одиграт ќе се на Лас Вегас Стрипу, гдје ќе ниња ратници покушати свладати посљедњу препреку, тзв. планину Мидориyаму, која је за овај схоw по први пут постављена на америчком тлу. Као и прошле сезоне, водитељ схоwа бит ќе Матт Исеман, уз помоќ су-водитеља Јоннyја Моселеyа и репортерке Ангеле Сун. У петој сезони, коју ќемо такоѓер пратити, Исеману се придружују Акбар Гбаја-Биамила као су-водитељ те Јенн Броwн као репортерка.
Од почетка схоwа 2009., 3500 натјецатеља покушало је свладати планину Мидориyаму и постати ниња ратник. Као што смо рекли, Моунт Мидориyама смјештена је на Лас Вегас Стрипу и садржи четири фазе, а свака фаза садржи разне препреке, све теже што смо ближе четвртој фази, а натјецатељи морају премостити све 23 препреке. Када доврше прве три фазе, судионици се морају попети на 26,5 метара високу Мидориyаму те се у највише 30 секунди, уз помоќ конопа, спустити с ње. Ако натјецатељи достигну такозвану „потпуну побједу, а таква су случаја до сада била само два, награда износи милијун долара, а ако је неколико побједника, они награду дијеле.
Иако не постоји горња граница за пријаву, натјецатељи морају имати барем 21 годину, добра физичка спрема се подразумијева јер је јасно да само физички најјачи могу свладати све препреке. Популарност схоwа из године у годину драматично расте, што потврѓују бројке - у првој сезони пријавило се 1000 људи, а у шестој 5000 док је у седмој сезони број био десет пута веќи - 50.000, а у осмој је 70.000 натјецатеља жељело постати најбољи амерички ниња ратник.
Оригинално настао у Јапану под називом „Сасуке, америчка верзија схоwа своје приказивање започела је на Г4 каналу, да би дом од 2012. до данашњег дана пронашла на НБЦ-у, те ове године била номинирана за двије вриједне телевизије награде - Пеопле'с Цхоице те Приметиме Еммy, у категоријама најпопуларнијег реалитy схоwа тј. реалитy натјецатељског програма.

Слики

American Ninja WarriorAmerican Ninja WarriorAmerican Ninja WarriorAmerican Ninja WarriorAmerican Ninja WarriorAmerican Ninja WarriorAmerican Ninja WarriorAmerican Ninja Warrior

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Zorro: The Chronicles (2015)

    image
    Серија представља тинејџера Дон Дијега, који се суочава са највеќим животним изазовом бореќи се за правду против бројних безобзирних тирана! Тако се раѓа...
  • Преживљавање - Голи и уплашени (2013)

    image
    Дисцоверy Цханнел приказује реалитy схоw у којем су пар потпуних странаца, једна жена и један мушкарац, остављени на одабраној локацији без хране, воде и одјеќе....
  • Патролни шепи (2013)

    image
    „Патролни шепи“ прикажува кученца спасувачи предводени од Рајдер, момче што ја сака технологијата. Тие покажуваат дека нема преголема работа или премало кученце и...
  • El cazador (2020)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.