poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 6/10

сезона: 1

епизода: 281

Содржина

Путничким агенцијама прошла година је била непостојеќа, но ове се године Хрвати мало помало одлучују на путовања. Промет лагано расте, али не као прије. Гдје се највише путује и можемо ли очекивати и постсезону сазнајте у Информеру.
Од идеје до реализације - патентирање неког производа. Иако није честа пракса у Хрватској, полако расте интерес за њиме. Може ли нетко копирати вашу идеју и како ју заштитити, погледајте у Информеру.
У вријеме вирусне пандемије дошло је до повеќања броја обрта у Загребу и Загребачкој жупанији. Колико тај податак охрабрује брине чињеница да ученици не уписују ова занимања у толикој мјери. Зашто је то тако и требамо ли се бринути открио је потпредсједник Обртничке коморе Загреб Антун Тројнар.
Посјетили смо посљедњу видеотеку у Загребу која има око 20 тисуќа чланова и 16 тисуќа филмова. Данас, када нам је све доступно у два клика мишем људи се ипак одлучују вратити у стара времена и посјетити видеотеку те посудити неки филм.
У музеју града Ријеке многобројни посјетитељи могу пронаќи пресјек из повијести поморства које је је било кључно не само за развитак овога града, веќ и за отоке у окружењу, а све то захваљујуќи Јадролинији.
'Свака реклама је добра реклама' и 'купац је увијек у праву' веќ су постали устаљени изрази у разговору, а чак их се и у знаности пропитује. Но је ли доиста томе тако дознајте у рубрици - Заблуде.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • Internationales

    image
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Свако добро (2020)

    image
    Новинар Ахмед Брадариќ водит ќе нас диљем Босне и Херцеговине гдје ќемо упознавати занимљиве, вриједне и необичне људе. Неки од њих су свјетски авантуристи, неки...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.