Содржина

Да ли је човек жив само док се игра, или је и сам живот игра? Познаје ли игра границе и има ли сличности измеѓу игара речи и игара тела? Имају ли веселе дечије игре мрачну страну, а која страна ваше личности излази на видело када се играте? У новој емисији Промаје - само разиграно!
Мица и Реља ќе вас ове недеље упознати с познатим "ќумуруџијом" Стефаном Тиќмијем, који ќе причати о чудним работама којима се бави и играма које је волео кад дете. Враќајуќи се у детињство, испитаќемо ко је чика Паја и зашто је појео јаја. Поиграќемо се и неким предрасудама - Дарко ќе установити да рагби и амерички фудбал нису исти спорт, а Мартин ќе нам показати да плес око шипке јесте прави спорт. На крају, Уна, односно Ари ќе нас увести у свет косплеја и упутити нас у то како се све може играти са сопственим ликом.
Гледајте нас на РТС Планети, званичном Јутјуб каналу Образовно-научног програма и пратите нашу Инстаграм страницу, где ќемо, након емитовања, поклонити књигу "Ја сам Акико" неком од верних "Промајаша".
www.инстаграм.цом/промајартс
ЕКИПА ПРОМАЈЕ:Мартин СтаменковиќМилица ЦветковиќРеља Першиќ
Уредници: Ана Павловиќ и Вишња ПеченчиќОрганизатор: Милка ЈовановиќСниматељ: Бојан МаројевиќМонтажер: Јована ФилиповиќДизајнер звука: Александар ЗоричиќРедитељ: Иван Пецикоза

Слики

Промаја: Играле се делије

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Na lepše

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.