poster

И без муке има науке ц.

I bez muke ima nauke (2017)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 10

Содржина

Серија "И без муке има науке" је магазинског типа и састављена је из више рубрика. Свака рубрика намењена је једној научној области: математици, физици, биологији, астрономији и геологији.
Осмишљена је као играно-документарна, где нас кроз причу води дечак Миша који има тетку и течу, научне раднике. Они се због својих научних обавеза увек налазе негде далеко, у иностранству, али Мишу редовно чују и помажу му око разних недоумица.У улози дечака је млад глумац Никола Малбаша, у улози тетке је Ивана Деспотовиќ а улогу тече тумачи Иван Томиќ.

Слики

И без муке има науке ц.И без муке има науке ц.И без муке има науке ц.И без муке има науке ц.И без муке има науке ц.И без муке има науке ц.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Цветни кутак

    image
    Цвеќе нас инспирише, опушта, покреќе лепе успомене и непогрешиво нам побољшава расположење. Зато, добродошли у „Цветни кутак“, емисију Агро ТВ-а, у којој ќемо...
  • Приче из ловишта

    image
    У серији "Приче из ловишта" уживат ќете и смијати се авантурама искусних и младих ловаца, који откривају неке од најзанимљивијих ловачких тренутака.
  • Српски домаќин

    image
    Емисија посвеќена српским сељацима.
  • Кад наш брод плови

    image
    У емисији "Кад наш брод плови" упознајте двојац који путује дуже цијеле јадранске обале и њезиних отока како би истражили риболов. Постоје разне риболовне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.