Во оваа искрена и бескомпромисна комедија, Пол и Али се борат со кариерите, остарените родители, хипотеката, потресите во нивната врска и непријатностите во одгледувањето на нивните мали деца Лук и Ава.
Новата комична серија „Одгледувачи“ го истражува парадоксот што го знае секој родител, но никогаш не го признава: свесно ќе загинеш за своите деца, но исто така често и сакаш да ги убиеш. Мартин Фримен го игра Пол, грижлив татко кој открива дека не е баш таков маж како што мислел. Негова партнерка во оваа неверојатно стрмна родителска патека е Али (Дејзи Хагард) која води музичко студио, прави Пол да се смее и има способност да им чита приказна на децата кога, всушност, веќе е заспана. Во оваа искрена и бескомпромисна комедија, Пол и Али се борат со кариерите, остарените родители, хипотеката, потресите во нивната врска и непријатностите во одгледувањето на нивните мали деца Лук и Ава.

Беше на каналите:

HBO3  HBO  HBO2  

Препораки
  • Vestiaires (2011)

    image
    From the cloakrooms of the swimming pool where they train, Romy and Orson, two disabled swimmers, share their world view with us, full of humor and self-mockery.
  • Мајк и Моли (2010)

    image
    Мике Биггс (Гарделл) је доброќудни полицајац који искрено жели смршавити. Његов партнер је Царл МцМиллан (Wилсон), мршав и брбљав лик који га стално охрабрује да...
  • Перванов дневник (2013)

    image
    За изградњу властитог става сваки граѓанин нужно треба праводобну, ако је потребито, чак и истиниту информацију. РТЛ је ангажирао свјетски угледне новинарске...
  • RTL Samstag Nacht (1993)

    image
    RTL Saturday night comedy show.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.