poster

Векерица

Vekerica

Информативен | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Сваког радног дана у времену од 9.00 до 11.00 сати у програму ВТВ телевизије на распореду је мозаичка емисија "Векерица" у којој обједињујемо наш јутарњи програм. Уз програм који разбуѓује и информира наше гледатеље прилика је то за репризу дневне тематске емисије из претходног дана, након чега уз бројне корисне савјете и актуалне сервисне информације гледатељима нудимо занимљиве теме о којима и сами расправљају у телефонским јављањима. Ту су и извјештаји о стању сигурности у промету у регији, као и разговори с различитим гостима који долазе у студио "Векерице". Јутарњи програм право је вријеме за честитке роѓендана и имендана, те по коју глазбену жељу или мали оглас гледатеља који се може објавити изравно путем етера.

Препораки
  • Focus on Africa

    image
    The biggest African and international stories from the BBC.
  • RTL Nachtjournal (1994)

    image
  • Telediario (1957)

    image
    Spain's flagship television news hour, produced by the Spanish public service broadcaster TVE. It is the longest running program in the history of television in...
  • Дневник 2

    image
    Детални информции за настаните на денот во Македонија и светот
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.