Екватор обавија Земљу 40 тисуќа километара дугачком линијом Сунчеве свјетлости, обиља и запањујуќе природе. Притом прелази преко Африке, Азије и Јужне Америке, као и Атлантика, Пацифика и Индијског оцеана. У знаности је познат као 'колијевка живота' - јер су се све врсте појавиле најприје ондје те као 'музеј живота' јер створења ондје ријетко изумиру. Но будуќи да се због глобалног затопљења најтоплије подручје нашег планета загријава, екваторијални рај се мијења. Истражујемо те промјене притом уживајуќи у фасцинантној љепоти тог невјеројатног мјеста које има највеќу биоразноликост на Земљи.

Беше на каналите:

Viasat Nature  ARTE DE  

Препораки
  • Рај на Земљи (1997)

    image
    Планета Земља и даље крије места која су толико чиста да служе као непроцењиви подсетници како је свет некада изгледао. Од планине Денали до плавих мора...
  • Светот на природата (1983)

    image
    Награѓена серија која слави многа чуда природе са драматчним причама дивљег света широм земље. Позната документарна серија која је почела с приказивањем далеке...
  • Spycraft (2020)

    image
    Follows intelligence experts who offer an look behind the CIA's most secretive operations throughout history and the devices that made them possible.
  • Природни рај - неприпитомљени планет (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.