poster

Svakodnevno SBTV

Svakodnevno SBTV


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

СВАКОДНЕВНО је емисија која се емитира сваки радни дан у трајању од 60 минута а која обраѓује најактуалније теме везане уз дневна догаѓања.
Будуќи је саставни дио емисије и рубрика ТЕМА ДАНА обраѓујемо и теме везане уз стање у школсту, здравству, пратимо академску заједницу, културна збивања, бранитеље и све оно што придоноси развоју друштва у цјелини. Сваки дан водитељи емисија које се емитирају у послијеподневном или вечерњем термину (СБ Спорт, Клопка, Брод културе, Биоритам, Прессинг и Аутовизија) најављују теме емисија и госте. У рубрици "Дневни водиќ" најављујемо актуалне догаѓаје у Граду и Жупанији који тек предстоје тако да гледатељи знају распоред збивања како спортских тако и културниг. Емисија је намјењена гледатељима свих узраста свих друштвених слојева и образовања. Уз Пословне вијести ту су и рубрике Добре вијести и Глас народа који пружа прилику граѓанима да кажу своје мишљење на актуалну и задану тему.

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.