poster

Регија актуално

Regija aktualno

Информативен | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 3/10

Ангажираност свих новинара и сниматеља око праќења дневних догаѓаја, који се у регији, овисно о важности, презентирају у трајању до двије минуте. Регија актуално емитира се свакодневно, а подијељена је као и све инфорамтивне емисије у три цјелине. Прва обухваќа информативни дио који садржи најмање пет вијести из политичког, господарског и културног живота градова и жупанија које Д2 регија обухваќа. Друга цјелина је спорт с једном до двије најсвјежије регионалне спортске вијести, а треќа цјелина је временска и биометереолошка прогноза те стање на цестама.

Циљ емисије је информирати гледатеље с подручја Д2 регије с догаѓањима у њиховој или сусједним жупанијама, а које су од заједничког интереса за Славонију. Будуќи је ријеч о просторно великом подручју, вијести и дневни ритам догаѓања подразумијевају и одласке на терене на споменуте жупаније (Пожешко-славонска жупанија, Вировитичко-подравска жупанија и Бјеловарско-билогорска жупанија) као и праќење вијести с нашег (Бродско-посавског) подручја.

Препораки
  • Connect the World (2010)

    image
    Цоннецт тхе Wорлд водеќи је програм вијести и актуалних догаѓања.
  • Focus on Africa

    image
    The biggest African and international stories from the BBC.
  • RTL Nachtjournal (1994)

    image
  • Billet Retour

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.