poster

Клопка

Klopka


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Емисија у 75 минута обраѓује актуалне проблеме друштвеног, господарског и политичког живота, гледано кроз призму политичких односа те предрасуда данашњег времена. До седам гостију у студију Славонскобродске телевизије, стручних у одреѓеним подручјима проблема који се обраѓује, судјеловање колега новинара из других редакција са својима коментарима и питањима с укључивањем и коментарима гледатеља основне су значајке емисије. За сваку емисију радом на терену, истраживањем и контактирањем стручњака припремају се материјали који се емитирају и коментирају тијеком емисије. До сада су обраѓене различите теме: функционирање и односи у жупанијској и градској власти, будуќност некадашњег гиганта Ѓуре Ѓаковиќа, проблеми у Ромској заједници, проблем повратка у босанску Посавину, алкохолизам и сл.

Препораки
  • Заспиј ако можеш

    image
    "Заспиј ако можеш" на Алфа ТВ со Горан Момироски и Драган Милосављевиќ
  • Porta a porta (1996)

    image
    The host invites government representatives and experts to discuss international affairs and politics from multiple perspectives.
  • Утисак Недеље (2019)

    image
    Најзанимљивији политички ток-шоу новинарке Оље Беќковиќ поново се вратио у етер, овог пута кабловским путем. Сваке недеље Оља и њени гости разговарају о актуелним...
  • Гласно и јасно

    image
    Политички талк-схоw.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.