poster

Загребанција

Zagrebancija

Информативен | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Имате проблема с безобразним телекомуникацијским оператерима? Улица вам је пуна локви? Сметају вам дерутни објекти у вашем кварту? Гушите се у неугодним мирисима? Сусјед вам је заградио улицу? Загребанција ќе пронаќи рјешење!
Након вишегодишњег успјешног емитирања новинарски тим Загребанције доказао је да квалитетно обраѓује градске теме и помаже граѓанима у проналаску одговора на сва њихова питања. Новинари емисије врло често излазе на терене и на лицу мјеста разговарају с граѓанима у невољи приказујуќи вјеродостојне кадрове проблема.
Ако и ви имате питање, причу, приједлог, идеју или коментар, јавите се у емисију на број телефона 01/78 999 33, сваким радним даном од 19.05 до 19.25, или на емаил загребанција@јабукатв.хр. Бит ќе нам драго послушати ваш глас.

Препораки
  • Vreme SLO

    image
  • The 51%

    image
    A program about women who are reshaping our world.
  • Speciale Report TV

    image
  • Вијести

    image
    Најновије вијести дана из Земље и свијета, политичке вијести, занимљивости, вијести из културе - вијести на једном месту.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.