Могу ли познате особе у седам дана свладати потпуно нову вјештину и извести је уживо пред телевизијском публиком? Дознат ќемо у новој, оригиналној тједној забавној емисији која спаја познате особе и откривање талената, ЈА ТО МОГУ. Људи с јединственим талентом извест ќе на позорници точку пред гледатељима те њоме покушати придобити познате особе да изаберу управо њихову изведбу и увјежбају точку у само седам дана. Затим ќе се таленти натјецати у успјешности увјежбавања познатих особа, судионика емисије. О томе чија је изведба у емисији најбоља, одлучиват ќе гледатељи телефонским гласовањем.

Познате особе које су се доказале у различитим подручјима у емисији Ја то могу кренут ќе од почетка у свладавању потпуно непознате вјештине у само седам дана. Непредвидљивога изазова прихватили су се: глумица Ана Мајхениќ, телевизијски и радијски водитељ Иван Вукушиќ, водитељица Јелена Глишиќ, глумац Славко Собин, Давор Билман - судац из Плеса са звијездама, пјевачица Лана Јурчевиќ, пјевач Марко Тоља и водитељица Тамара Лоос. Сватко од њих одлучује о томе хоќе ли извести циркуску точку и акробације, приказати борилачке или витешке вјештине, неочекивану плесну акробацију... "Ја то могу" врхунска је продукција ХРТ-а, а емитират ќе се уживо из студија "Антон Марти". Емисија се снима према лиценцији израелске твртке Армоза Форматс, приказује се у више од двадесет земаља, меѓу којима су Шпањолска, Бугарска, Италија и Бразил. Информације о емисији и атрактивне наступе гледатељи могу пратити и на осталим платформама.

Беше на каналите:

HTV1  

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.