ФИЕ светски куп у мачевању је меѓународно такмичење у мачевању које организује Меѓународна федерација за мачевање. У сваком оружју (мушки и женски мач, сабља и фолија) такмиче се у три Гранд Прика, пет такмичења Светског купа и неколико сателитских такмичења сваке сезоне. Првих пет резултата, као и резултати са Олимпијских игара или Светског првенства у мачевању и зонских првенстава узимају се у обзир за пласман сваког мачеваоца. Сваке године се одржава до пет такмичења Светског купа за тимове. Четири најбоља резултата, као и олимпијско или светско првенство у мачевању и зонско првенство узимају се у обзир за пласман сваке земље.

Беше на каналите:

Eurosport 2  Eurosport  RAI Sport  

Препораки
  • European Fencing Championships

    image
    Еуропско првенство у мачевању је годишње еуропско натјецање највише разине које организира Еуропска мачевалачка конфедерација.
  • Nitro World Games: All Access

    image
    Створен од стране Нитро Цирцус-а и иконе екстремних спортова, Трависа Пастране, Нитро Wорлд Гамес гура границе натјецања у екстремним спортовима. Укључује нове...
  • Rivalitet legendi

    image
    Вукли су једни друге напред, увек је неки ривалитет издизао спорт на лествицу више. Најбољи спортисти свих времена, из свих спортова. На истом месту, у исто...
  • Арена Студио

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.