рејтинг: 6.4/10
Оценка на корисникот: 9.6/10
(23 гласови)

Милева је глава куќе, све зна, све уме и у све се разуме. Пензионерка која је радни век провела као секретарица председника Општине. Самоуверена, енергична, намазана, жена која има све информације, жена за све времена, сналажљива и оштроумна
Ќерка Наталија је њен антипод. Професорка Српског језика и књижевности у Математичкој гимназији. Одмерена, уравнотежена, рационална, а по мишљењу њене мајке, пре свега, неуспешна жена, јер нема емотивног партнера и ради за мале паре у школи где нема ни пун фонд часова.
Наталију је одмах након роѓења њене ќерке, Соње, још пре 15 година, оставио муж. Пошто је са Наталијом очигледно негде погрешила, Милева је одлучна да унуку Соњу “узме под своје” како би од ње направила своју доследну наследницу, чему се Наталија свим силама противи.
Соња је лош ѓак, али опчињена друштвеним мрежама и савременом технологијом у којој види своју светлу будуќност. Баба Милева је апсолутно у томе подржава и њих две чине фантастичан тим у вечитом сукобу са смерном Наталијом која искрено верује да пречица до успеха не постоји.
Милева није ауторитет само у оквирима своје породице веќ и у читавој згради која је прави космос у малом са читавом лепезом живописних карактера из чијих супротности проистичу духовити заплети и изненадни обрти. Полицајац у пензији у звању управника зграде Стеван ињегова жена Марта, брачни пар Мариќ који чине неуропсихијатар Сава и докторка пластичне хирург Викторија, сликар Леон, студенти Петар и Гаврило, доброќудни мајстор Моца и његова “зла” жена Жана, оперски певач Живорад, песник Раде, посесивна мајка Цвета и њен увелико одрасли син Микица, само су неки од урнебесних карактера који свакодневно дефилују кроз Милевин живот, а и она кроз њихов.
“Радио Милева” је жива, лака, једноставна и динамична комедија која се бави темама као што су несклад меѓу генерацијама, сукоб различитих нарави и преплитањем ситуационе и вербалне комике.

Се прикажува на каналите:

RTS3  

Беше на каналите:

RTS1  RTS SVET  FTV  ATV  

Следна епизода:

денес
18:10
Радио Милева, Еп. 5
денес
02:45
Радио Милева, Еп. 5 ®
Утре
10:45
Радио Милева, Еп. 5 ®
Утре
18:15
Радио Милева, Еп. 5
Утре
00:30
Радио Милева, Еп. 5 ®
среда
08:35
Радио Милева, Еп. 5 ®
среда
18:15
Радио Милева, Еп. 5
четврток
03:05
Радио Милева, Еп. 5 ®
четврток
10:10
Радио Милева, Еп. 5 ®
четврток
18:10
Радио Милева, Еп. 5
петок
00:35
Радио Милева, Еп. 5
петок
08:35
Радио Милева, Еп. 5 ®
Препораки
 • A.P. Bio (2018)

  image
  Када стипендиста филозофског факултета изгуби свој посао из снова, принуѓен је да прихвати посао предавача из биологије. Али одмах ставља до знања ученицима да он...
 • Како направити добре ствари (2018)

  image
  Група креативне дјеце показује нам како направити добре ствари: занатске идеје, кухање, маѓионичарске трикове, шале, знаност и лифе хацкс.
 • Куќа Среќе (2003)

  image
 • Усред ничега (2009)

  image
  Заборавите на спортисте, филмске звезде и политичаре. Прави хероји су родитељи – али Френки је суперхерој. Брижна супруга и мајка, она је представник средње класе...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.