poster

Трешње

Trešnje (2017)

Kраткометражен | хрватска
Режисер: Dubravka Turić

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.9/10

Содржина

Напетост у обитељи полако нарушава безбрижно љето десетогодишњег Јакова. Јаков је дијете и не зна што је узрок проблема, али осјеќа дубоку неправду у поступцима одраслих. Низ догаѓаја с трагичним крајем изазват ќе у њему емоционални отпор, али и осјеќај кривице. Филм је приказан у програму 15 дана аутора у Цаннесу 2017. године.

Слики

ТрешњеТрешњеТрешњеТрешњеТрешњеТрешњеТрешњеТрешњеТрешње

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кад те моја чакија убоде (1968)

    image
    Документарни филм језивог назива "Кад те моја чакија убоде" говори о црним и трагичним убојствима почињеним на карактеристичан начин за просторе Балкана: клање,...
  • Univitellin (2016)

    image
    Marseille, today. Aminata works as a hairdresser in an Afro hairdressing salon, Badara works as mechanic. When they meet, their love story will change their lives.
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
  • Indián (2016)

    image
    During the decades of communism in Eastern Europe, many kids wanted to be American Indians. Kids were amazed by novels as well as comics and western films. For...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.