рејтинг: 8.1/10

Содржина

Курдистан, ирачко-турска граница уочи напада америчке војске на Ирак. У курдском избјегличком логору, у изнимно тешким увјетима, живи велик број дјеце која преживљавају скупљајуќи мине које откупљују представници УН-а. Дјечји рад организира 13-годишњи Соран зван Сателит, који је инсталирао сателитску антену како би на једном једином телевизору могли пратити сателитске програме, због чега долази у мање сукобе с конзервативним старијим становницима. Сорану се свиѓа дјевојчица Агрин која скрби о дјечачиќу Риси, но Агринин нешто старији брат, безруки Хенков, сукоби се са Сораном. Агрин је депресивна и суицидална, јер су је на прагу пубертета силовали ирачки војници.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Заробљено срце (1946)

    image
    У лето 1940. сатник Карел Хасек (М. Редграве), припадник чешке војске, бежи из концентрационог логора Дацхау и преузима идентитет британског сатника Геоффреyа...
  • Çeta e vogël (1979)

    image
  • Liri a vdekje (1979)

    image
  • Армија сенки (1969)

    image
    Ратна драма о групи припадника француског Покрета отпора током нацистичке окупације.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.