poster

Покољ у куќи излазеќег сунца

Slaughterhouse of the Rising Sun (2005)

Режисер: Vin Crease

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 3.7/10

Содржина

Наивној Јеннифер (Цхерyл Дент) аутомобил се поквари усред пустиње, сате и сате хода од најближе помоќи. Управо кад помисли како нигдје нема ни живе душе, нападне је застрашујуќа скупина луталица, од којих је спасе шаљиви пријатељи чудних имена, вјечно дрогирани хипији предвоѓени Дамоном Греyом (Вин Цреасе). Но, прогонитељи не мисле престати тако брзо, без праве борбе, а чини се како ќе и Јенниферина тајна о боравку у лудници ускоро изаќи на видјело... Брз, забаван и пун крвавих сцена, 'Покољ у Куќи излазеќег сунца' обожаватеље ќе хорора у трену вратити у седамдесете, године у којима се родила цијела сцена нових, јефтиних изданака жанра, који у својој намјери страшења и забављања гледатеља нису презали ни пред чим те су у њој ефектно успијевали. Редатељ и сценарист Вин Цреасе то извориште познаје детаљно, те је своје знање лакоќом пренио у филмски деби, у којем је и одглумио једну од главних улога. Цхерyл Дент одлично је одрадила своју класичну улогу тупаве дјевојке с мрачном тајном.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Американски врколак во Лондон (1981)

    image
    Двајца американски студенти од колеџ што патуваат низ Британија ги напаѓа врколак чие постоење не го признава никој од локалците.
  • Вампир у акцији (2020)

    image
    Тим издржљивих путара, предвоѓени заваѓеним оцем и сином, мора да преживи ноќ када случајно пробуде древног ирског вампира.
  • Мала продавница страве (1960)

    image
    Грејвис Мушник, власник је мале цвеќаре у којој ради заједно са своја два запослена: симпатичном, али једноставном Одри и неспретним Сејмором. Цвеќара је мала и...
  • Поново опседнута (1990)

    image
    Отац Лук Брофи (Ентони Старк), уз помоќ Оца Џебедаје Мајиа (Лесли Нилсен) даќе све од себе да помогне Ненси, док ќе комплетан егзорцистички „спектакл" уживо...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.