Содржина

Волас Ејвери је уморан од свог живота. Разведен, без контакта са сином, незадовољан љубавним животом, депресиван и уздрман кризом средњих година, он одлучује да направи радикалну промену и напусти свој стари живот. Он купује нови идентитет и почиње живот испочетка као Артур Њуман у Индијани, где сања о томе да постане професионални голфер у малом кантри клубу. Меѓутим, његов мир уздрмаќе долазак Микаеле Фицџералд, која разоткрива његов идентитет, али и он њен - она је клептоманка, која бежи од сопствених проблема. Ускоро, измеѓу њих се јавља романса док се пар инфилтрира у животе насумичних странаца. Болне тајне се откривају, а нови животи добијају облик. Да ли је могуќе заиста започети живот испочетка?

Слики

Артур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур ЊуманАртур Њуман

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.